Nieuwbouw Wolfert Lansing

In schooljaar 2020-2021 gaat Wolfert Lansing verder in een nieuw en eigentijds gebouw.

Blijf via deze pagina op de hoogte van alle ontwikkelingen.

Zie hier de binnenkant van het gebouw: http://vr.cepezed.nl/1068/

Update Nieuwbouw

De start van de bouw in een ontwikkelingsproces is een belangrijk moment voor zowel de ontwikkelaars, de aannemer en overige betrokkenen, maar zeker ook voor ons als school!  Wij kijken uit naar onze nieuwbouw, een modern schoolgebouw dat licht en ruim is, een school waar wij vol vertrouwen ons onderwijs op de ingeslagen weg kunnen voortzetten!

Over de manier waarop de paal geslagen zal worden en de bijbehorende festiviteiten zijn we nog in onderhandeling. Zodra daar meer duidelijkheid over is, zullen we u daarover verder informeren. Op dit moment worden er op de bouwgrond nog allerlei metingen gedaan en wordt het bouwbord geplaatst.

Er is vooralsnog besloten dat de 2e verdieping van de nieuwbouw leeg wordt opgeleverd. Als het heien en het leggen van de vloeren achter de rug is wordt het schoolgebouw in 4 weken casco neergezet. Vervolgens vindt de installatie van de elektriciteit, het warmte klimaat, de watervoorziening en de benodigde aanleg van de nieuwe keuken plaats.

Er wordt ook veel onderzoek gedaan naar de duurzaamheid van het schoolgebouw. Zo vindt er onder andere overleg plaats over de mogelijkheid eventueel zonnepanelen op het dak te plaatsen.