Magister als leerlingvolgsysteem

Magister is ons leerlingvolgsysteem. Dit wordt gebruikt voor administratie en communicatie tussen de school en leerlingen en ouders. Via Magister kan je o.a. de cijfers, aanwezigheid en het huiswerk inzien.

Leerlingen en ouders

Met Magister Web en de Magister App heb je altijd en overal zicht op de laatste informatie van Wolfert Lansing.

Berichten en mededelingen zijn direct in te zien. Daarnaast heb je toegang tot bijvoorbeeld het logboek, studiewijzers, cijfers en digitaal lesmateriaal.

Docenten en mentoren

Met Magister Web en de Magister App heb je altijd toegang tot de administratie en je lesmateriaal.

Communiceer snel en eenvoudig met leerlingen, registreer informatie in het LVS, voer cijfers in, handel aanwezigheid af, zet eenvoudig studiemateriaal online en vind alle relevantie informatie van jouw mentorleerlingen.

Zermelo voor het rooster

Zermelo is ons roosterprogramma. Via Zermelo kunnen leerlingen en ouders steeds de meest recente versie van het rooster raadplegen. Dagelijkse roosterwijzigingen worden hierin verwerkt. De roosterversie die leerlingen in Zermelo kunnen zien, is dan ook leidend.

Inloggen

Inloggen kan via onderstaande knop. Gebruik bij het inloggen je leerlingnummer als gebruikersnaam en wachtwoord. Verander je wachtwoord na de eerste keer inloggen.

Zermelo app

Met de Zermelo App kun je het rooster op je telefoon bekijken. Download de app via de Play Store, App Store of Microsoft Store en download de app (uitgever: Zermelo Software BV). Installeer de app op je telefoon en log in op het portal (zie kopje ‘Inloggen’). Via de koppelingen kan de app gekoppeld worden. Om meerdere apparaten te koppelen, kun je een nieuwe code genereren met de verversknop.