Mavo/havo-ambitieklas (leerjaar 1 & 2)

Binnen de mavo/havo-afdeling van Wolfert Lansing leer je dat ook jij een belangrijke rol hebt in de samenleving. Vanaf de eerste dag ontwikkel jij je tot wereldburger, je houdt rekening met anderen en bent trots op wat je bereikt.

Je volgt een ambitieuze leerroute in de eerste twee jaar van de onderbouw. Je hebt een mavo+ of een mavo/havo-advies gekregen en je bent een echte doorzetter. Op Wolfert Lansing werk je in deze ambitieklas aan jouw capaciteiten zodat aan het einde van de tweede klas duidelijk wordt welk niveau op dat moment het beste bij jou past.

Dit kan zijn 3 mavo op Wolfert Lansing of 3 havo op een andere vestiging van Wolfert van Borselen zoals bijvoorbeeld Wolfert Lyceum of Wolfert Dalton.

Bekijk de folder van Wolfert Lansing mavo/havo hier.

Mavo leerjaar 3 & 4

Aan het einde van het derde leerjaar kies je al een aantal vakken die je richting wat specifieker maken. Na de derde klas kies je dan een profiel waarin je examen gaat doen. De volgende profielen kunnen gekozen worden:

  • Economie
  • Zorg & Welzijn
  • Techniek
  • Groen

Opstromen naar een hoger niveau na de tweede klas

Na het tweede leerjaar kun je opstromen naar 3 havo binnen onze scholengroep Wolfert van Borselen. Hiervoor moet je wel voldoen aan de gestelde bevorderingsnormen voor opstromen naar een hoger niveau.