Wolfert Lansing Live

Kijk op deze pagina via Uitzending Gemist de livestreams van onze drie Wolfert Lansing Live online informatieavonden terug.

Heb je onze Wolfert Lansing Journaals al gezien? In acht korte journaals bespreken onze eigen leerlingen verschillende belangrijke zaken van Wolfert Lansing. Denk aan ambitieklassen, huiswerkklassen of talentklassen, maar ook koken, Spaans en drama komen aan de orde.

Veel kijkplezier!

Wolfert Lansing Live uitzending gemist? Kijk direct hieronder alle drie de afleveringen terug.

Informatieavond Wolfert Lansing Live – dinsdag 26 januari 2021

Tijdens deze live uitzending vanuit het spiksplinternieuwe gebouw van de school worden alle facetten van ons onderwijs belicht. In deze uitzending gaat er meer aandacht uit naar het nieuwe gebouw.

Natuurlijk kunt u van ons ook een speciaal onderdeel verwachten. Kijk snel terug!

Informatieavond Wolfert Lansing Live – maandag 7 december 2020

Tijdens deze live uitzending vanuit de oude vestiging van de school worden alle facetten van ons onderwijs belicht.

In deze uitzending gaat er meer aandacht uit naar het koken bij ons op school. Als verplicht vak voor leerlingen in het vmbo (basis- en kaderberoepsgerichte leerweg) maar ook als talentklas voor alle niveaus waar leerlingen voor kunnen kiezen.

Ook zal mevrouw Bull, coördinator van ons tweetalig onderwijs, aanschuiven als gast.

Informatieavond Wolfert Lansing Live – woensdag 25 november 2020

In deze uitzending gaat er meer aandacht uit naar de ondersteuning bij ons op school. Voor alle leerlingen is er een ondersteuning beschikbaar, soms is het zo dat leerlingen op de basisschool een advies krijgen met leerwegondersteuning (LWOO). Met de gasten aan tafel gaat het om de ondersteuning die wij kunnen bieden.

De gasten aan tafel zijn: mevrouw Springvloed (ondersteuningscoördinator), mevrouw van der Burg (Wolfert schoolpsycholoog), Mees Meijer en Ive Jongeneel (leerlingen uit het eerste leerjaar)

Het Wolfert Lansing Journaal

Brugklasleerlingen van Wolfert Lansing geven in acht Wolfert Lansing Journaals informatie over de belangrijkste kenmerken van Wolfert Lansing. Van ‘Talentklassen’ tot ‘Mentorbegeleiding’ en van ‘Spaans en drama’ tot ‘Nieuw schoolgebouw’; het komt allemaal aan de orde in onze Wolfert Lansing Journaals.

We zetten wekelijks een nieuw Wolfert Lansing Journaal online, dus houd deze pagina goed in de gaten en mis niets van Wolfert Lansing!