Wolfert Lansing Live

Op deze pagina kun je kijken naar de livestreams van onze Wolfert Lansing Live online informatieavonden en naar de Wolfert Lansing Journaals. En via Uitzending Gemist kun je op elk gewenst moment een uitzending terugkijken.

Dinsdag 26 januari is de volgende informatieavond van

Wolfert Lansing Live!!!

0Dagen0Uren0Minuten0Seconden

Mocht u een aflevering van Wolfert Lansing Live hebben gemist dan kunt u deze hier terug kijken.

Informatieavond Wolfert Lansing Live

Woensdag 25 november 2020

In deze uitzending gaat er meer aandacht uit naar de ondersteuning bij ons op school. Voor alle leerlingen is er een ondersteuning beschikbaar, soms is het zo dat leerlingen op de basisschool een advies krijgen met leerwegondersteuning (LWOO). Met de gasten aan tafel gaat het om de ondersteuning die wij kunnen bieden.

De gasten aan tafel zijn: mevrouw Springvloed (ondersteuningscoördinator), mevrouw van der Burg (Wolfert schoolpsycholoog), Mees Meijer en Ive Jongeneel (leerlingen uit het eerste leerjaar)

Informatieavond Wolfert Lansing Live

Maandag 7 december 2020

Tijdens deze live uitzending vanuit de oude vestiging van de school worden alle facetten van ons onderwijs belicht.

In deze uitzending gaat er meer aandacht uit naar het koken bij ons op school. Als verplicht vak voor leerlingen in het vmbo (basis- en kaderberoepsgerichte leerweg) maar ook als talentklas voor alle niveaus waar leerlingen voor kunnen kiezen.

Ook zal mevrouw Bull, coördinator van ons tweetalig onderwijs, aanschuiven als gast.

Dinsdag 26 januari 2021 (nog niet uitgezonden)

Tijdens deze live uitzending vanuit het spiksplinternieuwe gebouw van de school worden alle facetten van ons onderwijs belicht. In deze uitzending gaat er meer aandacht uit naar het nieuwe gebouw.

Natuurlijk kunt u van ons ook een speciaal onderdeel verwachten. Meer informatie volgt later.

Het Wolfert Lansing Journaal

Brugklasleerlingen van Wolfert Lansing geven in acht Wolfert Lansing Journaals informatie over de belangrijkste kenmerken van Wolfert Lansing. Van ‘Talentklassen’ tot ‘Mentorbegeleiding’ en van ‘Spaans en drama’ tot ‘Nieuw schoolgebouw’; het komt allemaal aan de orde in onze Wolfert Lansing Journaals.

We zetten wekelijks een nieuw Wolfert Lansing Journaal online, dus houd deze pagina goed in de gaten en mis niets van Wolfert Lansing!