Groep 7/8

Welkom bij Wolfert Lansing

Wolfert Lansing is een kleine school die jou een brede opleiding biedt voor een stevige basis in het vervolgonderwijs op het mbo of op de havo van bijvoorbeeld  Wolfert Dalton of van Wolfert Lyceum. Door de kleinschaligheid van onze school wordt er veel aandacht geschonken aan het persoonlijke contact tussen mentor en leerling.

Aanmelden/inschrijven bij Wolfert Lansing

Meld je nu aan bij Wolfert Lansing! Dit kan heel eenvoudig in 2 stappen.

Jouw voordelen bij Wolfert Lansing

  • Ambitieklassen

  • Huiswerkklassen

  • Talentklassen

  • Mentorbegeleiding

Ambitieklassen

We dagen jou gedurende onze tweejarige brugklas uit in een vmbo- of mavo/havo-ambitieklas. In de vmbo-ambitieklas ligt de focus op jouw toekomst en besteden we veel aandacht aan loopbaanoriëntatie. Voor de leerlingen in de mavo/havo-ambitieklas ligt de focus op internationalisering en tweetalig onderwijs (TTO). We bieden enkele vakken in het Engels aan.

Huiswerkklassen

Omdat wij begrijpen dat je ook moet leren leren, plannen en organiseren, bieden we op Wolfert Lansing de mogelijkheid om je huiswerk onder begeleiding van leerkrachten op school te maken. In een fijne sfeer heb je voldoende rust om aandacht aan je werk te besteden en heb je alles op tijd af!

Talentklassen

De talentklassen worden naast het reguliere programma aangeboden. Leerlingen kunnen ervoor kiezen om na schooltijd in een talentklas, zoals sport, koken, beeldende vorming en drama extra uitgedaagd te worden.

Mentorbegeleiding

Op onze school leer je reflecteren, samenwerken, zelfstandig zijn en verantwoordelijkheid nemen. Daarnaast besteden we aandacht aan het ontwikkelen van je “skills” zoals doorzettingsvermogen, zelfvertrouwen en pro-activiteit. Aan het einde van elke periode presenteer je in een MOL-gesprek je doorgemaakte ontwikkeling aan je ouder(s)/verzorger(s) en je mentor.

© 2020 Wolfert Lansing    |    Onze school maakt deel uit van de Wolfert van Borselen scholengroep