Wednesday’s Whoppers

Terwijl de thuisblijvers in het algemeen werkten van 9 to 5 (Dolly Parton), maakten onze leerlingen er nog een Hard Day’s Night (The Beatles) van. Voor een enkeling gold dan ook: Wake me up, before you go go (Wham). Daarna snel naar York voor een bezoek aan de Dungeons, die moeilijk te beschrijven zijn. Denk aan het zwarte van Paint it Black (The Rolling Stones), het opgeslotene van Jailhouse Rock (Elvis Presley) en het lugubere van Murder (The Selecter).

Vervolgens terug naar de bus: 2, 4, 6, 8, Motorway (Tom Robinson), maar van de snelweg zagen de leerlingen weinig, want voor hen telde maar één ding: I go to sleep (The Pretenders). Bijna ongemerkt bereikten we De Veerpont (Drs. P.). Er was geen tijd voor Sitting on the dock of the bay (Otis Redding), dus snel het schip op en varen maar, over de Borderline (Madonna), en proberen om zo lang mogelijk wakker te blijven als echte Heroes (David Bowie).

Groep 1 won de reisweekcompetitie, maar de winnende foto was een bijzonder originele, haast magische panoramafoto van groep 3: zie onderaan!

Hadrian’s Hits is a wonderful playlist on Spotify: listen here!