Talenten Wolfert Dalton in Rocktown Studio’s!

Dat het leven van talenten niet altijd over rozen gaat hebben Bia, Mingus, Carolina en Yasmin ook ondervonden.

Met veel enthousiasme en een tikkeltje nerveus stonden ze maandagochtend 6 juli op de stoep van de beroemde Rotterdamse Rocktown Studio’s.

Na de kennismaking met eigenaar Ocki Klootwijk was het de bedoeling om een begin met de opnames te maken. Technische problemen voorkwamen dat. En die waren van zo’n aard dat we die dag zonder resultaat weer huiswaarts keerden. Maar wel met de afspraak om een week later een nieuwe poging te wagen.

Dat is gelukt, en hoe! Maar liefst 4 nummers zijn er die dag opgenomen. Yasmin en Carolina hebben samen Jealous van Labrinth gespeeld en gezongen. Daarna werden Flahlight van Jessie J. en Fly Me To The Moon van Frank Sinatra op een grandioze manier gecoverd door Bia en Mingus.

Mede door een goede voorbereiding in de afgelopen weken met professionele begeleiding door Inge Bonthond (Bombita’s, Grupettes) ging alles lekker snel en er was er nog studiotijd over. Met zijn 4-tjes hebben ze toen ook nog Valerie van Amy Winehouse een nieuwe sound gegeven.

Carolina: we hebben een fantastische ervaring gehad met dit project. Met Edwin van Zanten hebben wij in zijn vrije tijd gerepeteerd op het grote podium in de school. Dit heeft ons geholpen met onze zelfverzekerdheid. Zangcoach Inge kwam ons tips en tops geven. Ik heb zelf bijvoorbeeld geleerd dat ik harder moet zingen en de tekst echt moet voelen. Verder hebben we geleerd om tweestemmig te zingen. Dit zorgde voor een mooi geheel. Na alle repetities op school zijn we naar de studio gegaan. Toen wij binnen kwamen, waren wij erg onder de indruk. Het zag er allemaal superprofessioneel uit. Door de ervaren begeleiding van Ocki is de opname heel erg mooi geworden. Wij zijn heel blij met het resultaat en de goede begeleiding. Ray heeft een supergave videoclip gemaakt. Yasmin en ik zijn heel dankbaar voor iedereen die heeft geholpen met dit project. Er is superveel tijd en moeite in gestoken. Kortom, een supertoffe ervaring!

Dank aan Wolfert Dalton, Inge Bonthond, Ocki Klootwijk, Ray Creemers en Edwin van Zanten voor het mogelijk maken van deze onvergetelijke dag!

De clip met achter elkaar Carolina & Yasmin met Jealous en Bia & Mingus met Flashlight vind je HIER

De clip met achter elkaar de twee toegiften (Bia & Mingus met Fly me to the moon en Carolina, Yasmin, Bia & Mingus met Valerie) vind je HIER