Ouder thema avond: “Hoe werkt een tiener?”

Dinsdag 20 november 2018

 

19:45 uur op Wolfert Dalton

 

Hoe help je je tiener een weg vinden door de puberteit? Neem samen met wetenschapsjournalist Mark Mieras een duik in het tienerbrein en ontdek welke evolutionaire logica schuil gaat achter dat soms heftige gedrag van uw zoon of dochter. En hoe u op de juiste manier tegenspel levert. Na dit verhaal weet u dat het allemaal niet voor niets is… en houdt u nog meer van uw puber(s).

 

Mark Mieras (1962) is vooral bekend als auteur van boeken als ‘Ben ik dat?’ en ’Liefde’, en van ‘Heftige hersens!’, een hersenboek over pubers voor pubers. Onlangs verscheen ook ‘Voor de leeuwen!’, over onderwijs aan tienerhersenen. Mieras studeerde ooit cum laude af in de theoretisch natuurkunde en is gespecialiseerd in hersenontwikkeling, waarover hij regelmatig vertelt op radio en tv. Hij is een begenadigd spreker. Thuis heeft hij twee tieners (Zie ook: www.mieras.nl).

 

De thema-avond wordt gehouden op school. De zaal gaat open vanaf 19:30 uur. Het programma begint om 19:45 uur en is om 21:30 uur afgelopen. Wie wil kan daarna nog even blijven napraten.

 

In het kader van de planning van de avond vragen wij u zich van te voren op te geven. Dat kan door onderstaand formulier in te vullen.

Tot dinsdag 20 november!

Vriendelijke groeten, de Ouderraad