Naar de Rocktown Studio

Zoals elk jaar mochten ook na de afgelopen talentenavond enkele deelnemers naar de professionele Rocktown Studio om een paar nummers op te nemen. Dit keer viel de keuze op Nisa en Ella die als begeleiders Rik en Abe meenamen. Hieronder het verslagje dat Nisa maakte.

Vrijdag 26 april om half 10 waren we allemaal aanwezig bij de Rocktown Studio. De dag begon rustig: Ella en ik begonnen met inzingen en al snel gingen we opnemen. Na wat giechelen en enorm vals zingen, kregen we door hoe het eigenlijk moest.

Na het nummer ‘Lay me down’ van Sam Smith en John Legend gezongen te hebben, begonnen we aan ‘To be with you’ van Mr Big. Abe en Rik begonnen met de instrumenten, wat eigenlijk bijna meteen goed ging (in tegenstelling tot het zingen). Om het af te maken hebben we samen met Iris en Ronald nog shakers en een triangel toegevoegd aan het nummer.

Nadat alles was opgenomen gingen we alles beluisteren en de beste opnames kozen we uit. Het is nog niet helemaal perfect, maar we zijn blij  met het eindresultaat.

Voor we het wisten was het alweer 19.00 uur. De tijd was voorbij gevlogen zonder dat we het doorhadden. Het was tijd om naar huis te gaan.

Wij willen graag nog een aantal mensen bedanken: Ocki (van Rocktown Studio) voor alle hulp tijdens het opnemen, Edwin voor alle steun, geloof en tijd die hij  in ons heeft gestoken met het repeteren van de nummers, Iris en Ronald voor hun support en natuurlijk de school voor het mogelijk maken van deze speciale dag.

De link naar de aftermovie (met ‘Lay me down’ als achtergrondsong) vind je HIER.
De link naar ‘To be with you’ vind je HIER.