Yes, we did it! Rennen voor Pakistaanse jongeren.

Yes, we did it!

Dit schooljaar deden wij samen met alle derde klassen (3M, 3H en 3V) mee aan Dance4Life 2018 met als thema: ‘Stop seksueel geweld in Pakistan!’ In totaal hebben wij € 2063,71 opgehaald. Dankzij deze inzet kunnen meer dan 400 jongeren in Pakistan leren op te staan tegen seksueel geweld. Een geweldig resultaat!

 

De organisatie van Dance4Life mocht ter afsluiting prijzen weggeven (gesponsord door bedrijven) voor zeer opvallende prestaties en wij zijn driemaal in de prijzen gevallen. DJ Barry Paf kwam vorige week langs om deze prijzen te overhandigen.

 

1. Team4Life Wolfert Dalton als de beste Team4Life van heel Nederland. Het tourteam van Dance4Life was ontzettend enthousiast over ons tijdens de gastlessen en natuurlijk de sponsorloop die wij hebben georganiseerd!
2. Louka van Pelt (3Va) ontvangt een prijs als beste leerling, omdat zij van alle deelnemende leerlingen van heel Nederland het meeste geld heeft ingezameld.
3. Wytske van Loon (3Va), als automatische deelnemer van de loterij.

 

Klik op deze video en zie hoe scholen, en natuurlijk ook Wolfert Dalton, in actie kwamen en ontdek hoeveel er in totaal is ingezameld!

 

Chandra Sheombar
Mede namens Team4Life Wolfert Dalton
Yes, we’ve changed lives!