Fantastische talentenavond

Twee jaar geleden, vlak voor de eerste lockdown, vond de vorige talentenavond plaats. Gelukkig kon de traditie nu weer opgepakt worden. En hoe! De sfeer onder het publiek zat er vanaf de allereerste noten meteen goed in. De huisband in volledige bezetting (drums, percussie, piano, keyboard, basgitaar, 2 keer gitaar, zang en 4 keer backing vocals) opende met I’ve got the music in me en speelde de zaal meteen plat.

Daarna bleef het publiek maar klappen voor alle fantastische acts die er te horen en te zien waren. Klassieke muziek op viool en piano, bollywooddans en breakdance, ballads en rap, evergreens en rockmuziek, solo’s en duetten, het kwam allemaal voorbij en bij vrijwel alle nummers begeleidde de huisband live.

De technische dienst leverde een perfecte prestatie met snelle en foutloze wisselingen, mooie en gevarieerde belichting en een goed en mooi geluid, en de 3 presentatoren praatten de 17 acts vlotjes aan elkaar. Ook het speciaal gecomponeerde Oekraïnelied werd door het publiek zeer gewaardeerd.

Alles bij elkaar waren er meer dan 40 mensen voor en achter de schermen betrokken en alleen dat tekent al de kracht van Wolfert Dalton: niet alleen personeelsleden en leerlingen werkten samen, maar ook enkele oud-leerlingen en ouders deden met veel plezier mee om het publiek een onvergetelijke avond te bezorgen.