Fantastische talentenavond op Wolfert Dalton

Bijna 40 optredende artiesten, een huisband bestaande uit 8 muzikanten, een technische dienst bestaande uit 8 mensen, en daarnaast nog ruim 20 mensen achter de schermen en in de organisatie. Vooral leerlingen, maar ook een enkele oud-leerling, oud-docent of ouder zorgden voor een avond die duidelijk maakte dat het talent op Wolfert Dalton zich maar blijft presenteren. Elk jaar weer gaan er getalenteerde examenleerlingen van school, en elk jaar weer staan er een jaar later nieuwe talenten op.

Dit jaar was het verheugend om te zien dat er zoveel jonge talenten meededen. Dat belooft wat voor de komende jaren! Ook de variatie was groot: van singer-songwriter tot keiharde metal, van Ierse volksmuziek tot Frank Sinatra, van popsongs tot André Hazes, van klassieke muziek tot Amy Winehouse, en van streetdance tot acrobatiek, het publiek kwam ogen en oren te kort.

Presentatrice Maud werd geassisteerd door Timo en Nassim die als twee oude mannen overal commentaar op leverden. Het geluid en het licht waren op professioneel niveau dankzij de ervaren technische dienst die geheel uit leerlingen en een oud-leerling bestond.

Hieronder een fotoimpressie.