Dance4Life Run for Pakistan!

Aanstaande donderdag, 15 maart 2018, is het zover! Dan gaat de Dance4Life-sponsorloop van 5 km van start in het Lage Bergse Bos. Dit schooljaar is de sponsorloop georganiseerd voor alle derde klassen: 3Ma, 3Mb, 3Ha, 3Hb, 3Va, 3Vb als samenwerkingsproject tussen de secties Biologie en LO. Het doel is ‘rennen voor jongeren in Pakistan’ en daarmee zoveel mogelijk geld in te zamelen.

 

Dit initiatief wordt ook enthousiast ondersteund door de volgende sportieve docenten/collega’s en een MT-lid: Enrico van Schaik (MT), Hisko Oeseburg (sectie BI), Joris Hermans (sectie NaSk), Allard van Stijn (sectie EN), Remco Clasquin (sectie WI), Sergio Hoever (sectie WI), Jonay Michalsky (sectie DU).

 

Mocht jij onze actie willen ondersteunen, sponsor dan één van je docenten, collega’s of een leerling uit de derde klas! Elke vrijwillige bijdrage is ook welkom.

 

Op dit moment hebben wij in kas: €110

 

Sinds 2012 staat het record op naam van leerling André Bolivar Usma. Hij deed er maar 19 minuten en 17 seconden over. Robyn Bouwer was het snelste meisje in een tijd van 23 minuten en 17 seconden. Wij zijn zeer benieuwd of deze records eindelijk gebroken worden.

 

Wij houden jullie op de hoogte!

 

Op donderdag 8 maart heeft een Pakistaanse jongere gepoogd haar persoonlijke situatie in een ongedwongen sfeer en op een interactieve wijze bespreekbaar te maken in alle derde klassen. Alle leerlingen en aanwezige docenten waren enorm betrokken. Haar roep om op te komen voor jongens én meisjes in Pakistan, is gehoord. Er zijn spontaan groepjes gevormd met initiatieven om nog meer acties te bedenken buiten de sponsorloop en de ‘Donut’-actie om. Hebben jullie ook een leuk idee, dan horen wij dat graag. De inzamelingsactiviteiten lopen door tot en met 31 maart.

 

STEUN ons! STEUN Dance4Life! STEUN een jongere in PAKISTAN!

 

Met elke €30 worden 6 jongeren geholpen! Elke stap is er eentje dichterbij het doel.

 

Yes, we change lives!

 

De ambassadeurs Team4Life Wolfert Dalton,

Chaimae Modif (3Hb), Hamza Zouaiou (3Ma), Louka van Pelt (3Va), Nisa Özen (3Vb), Sverre Kolman (3Ha), Taïna Wooter (3Mb), Paulo Oliveira dos Santos, Axel de Vries, Joren Timmerman, Chandra Sheombar, Crystal Koolman