Ter gelegenheid van het vijftigjarige jubileum van de Wolfert van Borselen scholengroep, voorheen de openbare scholengemeenschap Wolfert van Borselen, organiseren wij op 15 juni een reünie. Wij zijn hiervoor de samenwerking aangegaan met De Reüniecommissie, een bedrijf dat gespecialiseerd is in het organiseren van reünieën. We hebben samen met deze organisatie een speciale website gemaakt, waarop oud-leerlingen en (oud-) medewerkers alles te weten kunnen komen over de aanstaande reünie. Op deze website kun je je als oud-leerling en (oud-)medewerker registreren, klasgenoten en collega’s opzoeken en een toegangskaartje kopen.
De Reüniecommissie verspreidt daarnaast ook nieuws over de reünie op kanalen zoals Facebook, LinkedIn en Schoolbank.nl en via persberichten. Zij neemt bovendien het versturen van uitnodigingen voor haar rekening op basis van de ons bekende contactgegevens. Kortom, alle communicatie over de reünie verloopt via De Reüniecommissie.
Ook op de dag van de reünie is de organisatie in handen van De Reüniecommissie. Haar medewerkers ontvangen de gasten, bedienen achter de bar en bij het warme buffet en fungeren als DJ en als fotograaf.
Wij verheugen ons op de reünie en hopen via De Reüniecommissie zoveel mogelijk mensen te bereiken. Wij gaan ervan uit dat dit een onvergetelijke dag wordt, die we graag met jou willen vieren.
De directie