Home

Wolfert PRO is een vmbo/mavo-school en is onderdeel van de Wolfert van Borselen scholengroep. De Wolfert van Borselen scholengroep biedt modern en uitdagend kwaliteitsonderwijs aan actieve en nieuwsgierige leerlingen. We zien graag dat zij de wereld initiatiefrijk en met open vizier tegemoet treden. We helpen onze leerlingen opgroeien tot zelfstandige, kritische en sociaal ingestelde volwassenen. Met elkaar dragen we waarden als respect en verantwoordelijkheid hoog in het vaandel.

Mededelingen

Studiebeurs West – vrijdag 9 januari 2015 – lj 3 en 4

Op 9 januari 2015 vindt in Ahoy Rotterdam de StudieBeurs West plaats. Leerlingen van leerjaar 3 en 4 bezoeken deze beurs die leerlingen in contact brengt met andere jongeren die bezig zijn met het maken van de juiste pakket-, toekomst- en opleidingskeuze. Aanwezigheid is verplicht. Er zullen deze dag voor leerjaar 3 geen reguliere lessen zijn! Het is van groot belang dat de leerlingen een e-ticket invullen via hun mentor; dit ticket hebben zij nodig als entreebewijs. Klik hier voor meer informatie.

Nieuws

Kinkhoest Urgent

Op Wolfert PRO is er een geval van kinkhoest gesignaleerd. Gezinnen met jonge kinderen moeten hierdoor alert zijn. Daarom is het belangrijk onderstaande informatie goed door te lezen.

Kinkhoest komt in deze periode van het jaar vaker voor ondanks het …

Lees meer »
De gezonde schoolkantine 20141211_133533

Op woensdag 19 november 2014 heeft het Voedingscentrum de Schoolkantine de gezonde schoolkantines in Nederland beloond met de Schoolkantine Schaal. Vorig jaar werden er nog maar 22 Schoolkantine Schalen verdeeld. Dit jaar waren dit er maar liefst 80. Wolfert PRO

Lees meer »
Lees alle nieuwsberichten »

Agenda