Home

Wolfert PRO is een vmbo/mavo-school en is onderdeel van de Wolfert van Borselen scholengroep. De Wolfert van Borselen scholengroep biedt modern en uitdagend kwaliteitsonderwijs aan actieve en nieuwsgierige leerlingen. We zien graag dat zij de wereld initiatiefrijk en met open vizier tegemoet treden. We helpen onze leerlingen opgroeien tot zelfstandige, kritische en sociaal ingestelde volwassenen. Met elkaar dragen we waarden als respect en verantwoordelijkheid hoog in het vaandel.

Mededelingen

Rekentoets klas 3

In de komende week, van 1 tot 5 juni a.s., zullen alle leerlingen van leerjaar 3 de rekentoets doen. In de persoonlijke agenda in magister is deze toets reeds aangegeven. In de rekenlessen in de voorbije maanden zijn de leerlingen zo goed mogelijk voorbereid op de toets en onder begeleiding van onze rekenspecialist dhr. Rosinda hebben ze toegewerkt naar deze week.

rekenen

Update Magister 6

In verband met de update van Magister 6.0.16 is het van groot belang dat leerlingen en ouders het browservenster afsluiten waarop zij in Magister 6 werken. Alleen de browser sluiten is niet voldoende! Dit houdt in dat het tabblad waarin Magister is geopend, afgesloten moet worden. Deze actie moet op alle devices uitgevoerd worden.

Nieuws

Congratulations! congratulations

You did it! All the students that took the Anglia test passed!! Congratulations all of you. Well done!

The following students passed the reading/writing/listening test at advanced (B2) level: Fatimazohra Abdellaoui, Xanthe Stolk, Mabel van der Sluis, Ella Grooters, Remon

Lees meer »
Eet- en drinktips voor tijdens de examens! unnamed (2)

Voor en tijdens de examens moet je scherp zijn. Die formules of werkwoorduitgangen moeten toch blijven hangen. Je kunt dus wel wat goede eet- en drinktips gebruiken voor tussen het leren en de examens in. Deze 3 recepten geven je

Lees meer »
Lees alle nieuwsberichten »

Agenda