Home

Wolfert PRO is een vmbo/mavo-school en is onderdeel van de Wolfert van Borselen scholengroep. De Wolfert van Borselen scholengroep biedt modern en uitdagend kwaliteitsonderwijs aan actieve en nieuwsgierige leerlingen. We zien graag dat zij de wereld initiatiefrijk en met open vizier tegemoet treden. We helpen onze leerlingen opgroeien tot zelfstandige, kritische en sociaal ingestelde volwassenen. Met elkaar dragen we waarden als respect en verantwoordelijkheid hoog in het vaandel.

Mededelingen

Proeve van Bekwaamheid leerjaar 3

klik hier voor het rooster voor de Proeve van Bekwaamheid  van leerjaar 3.

LET OP:  Beste leerlingen uit klas 3 !
Vrijdag 19 februari was de inleverdatum van jullie stage gegevens voor de Bedrijfsstage van maandag 9 maart tot en met vrijdag 20 maart 2015.  Helaas zijn er nog een behoorlijk aantal leerlingen die GEEN stage gegevens hebben ingeleverd.  Het kan zijn dat je al een stageplaats hebt gevonden, maar dat je het formulier nog niet hebt ingeleverd. Mail dan zo snel mogelijk (scan / kopie van het formulier) de gegevens door naar rgr@wolfert.nl .

Afronding sectorwerkstukken klas 4GL

Elke leerling VMBO GL van Wolfert PRO moet als verplicht onderdeel van zijn Schoolexamen (PTA) een sectorwerkstuk maken dat met ‘voldoende’ of ‘goed’ afgerond moet zijn.

Meer informatie vindt u in de brief die via de mail is verstuurd of hier is na te lezen.

Nieuws

Shakespeare

In de dramalessen duiken de leerlingen van het tweede leerjaar de theatergeschiedenis in. Het werk van Shakespeare mag dan natuurlijk niet ontbreken. In dit filmpje zie je hoe de leerlingen van klas 2C aan de slag zijn gegaan met Hamlet.…

Lees meer »
Leren op Wolfert PRO 537904ed-4e5f-4cf9-8c00-0431f79b1853

In dit korte filmpje ziet u hoe leerlingen leren bij ons op Wolfert PRO!

 

Lees meer »
Lees alle nieuwsberichten »

Agenda