Home

WolfertPRO hoort bij de Wolfert van Borselen scholengroep. De Wolfert van Borselen scholengroep biedt modern en uitdagend kwaliteitsonderwijs aan actieveen nieuwsgierige leerlingen. We zien graag dat zij de wereld initiatiefrijk en met open vizier tegemoet treden. We helpen onze leerlingen opgroeien tot zelfstandige, kritische en sociaal ingestelde volwassenen. Met elkaar dragen we waarden als respect en verantwoordelijkheid hoog in het vaandel.

Mededelingen

School gesloten

De school is i.v.m de vakantie vanaf donderdag 17 juli tot en met dinsdag 26 augustus gesloten en niet bereikbaar. Wij wensen iedereen een fijne zomervakantie toe en zien jullie graag weer uitgerust terug in het volgende schooljaar.

Het volgende schooljaar start voor de leerlingen op woensdag 3 september 2014.

PRO NEWS nr. 4

De laatste PRO NEWS van dit schooljaar is verzonden. Helaas zijn er wat problemen waardoor de nieuwsbrief wellicht niet bij iedereen is aangekomen. Op onze site, onder het kopje “ouders”, kunt u de nieuwsbrief ook lezen!

Nieuws

Foto’s diploma-uitreiking 2013-2014 IMG_2175 kopie

Een groot gedeelte van de gemaakte foto’s van de diploma-uitreiking 2014 zijn nu hier te vinden. Veel plezier met het bekijken!…

Lees meer »
Project Toerisme en Recreatie photo1

Van maandag 7 juli t/m vrijdag 11 juli jl. vond voor de thuisblijvers uit leerjaar 3 een alternatief programma plaats: projectdagen met als thema “Toerisme en recreatie”. Dit programma bestond uit de volgende programma-onderdelen:
-Het maken van een flyer/poster/(reis)verslag in …

Lees meer »
Lees alle nieuwsberichten »

Agenda