Home

Wolfert PRO hoort bij de Wolfert van Borselen scholengroep. De Wolfert van Borselen scholengroep biedt modern en uitdagend kwaliteitsonderwijs aan actieve en nieuwsgierige leerlingen. We zien graag dat zij de wereld initiatiefrijk en met open vizier tegemoet treden. We helpen onze leerlingen opgroeien tot zelfstandige, kritische en sociaal ingestelde volwassenen. Met elkaar dragen we waarden als respect en verantwoordelijkheid hoog in het vaandel.

Mededelingen

Diataal leerjaar 1

Vanwege internetproblemen kon de Diataal toets deze week niet worden afgenomen. Daarom wordt de toets verplaatst volgende week (maandag 22 t/m vrijdag 26 september). Zorg dat je dan een opgeladen laptop bij je hebt.

We zijn weer begonnen!

Om goed voorbereid naar school te komen is hier een lijstje van de schoolspullen die je nodig hebt.

 

Nieuws

Foto’s diploma-uitreiking 2013-2014 IMG_2175 kopie

Een groot gedeelte van de gemaakte foto’s van de diploma-uitreiking 2014 zijn nu hier te vinden. Veel plezier met het bekijken!…

Lees meer »
Project Toerisme en Recreatie photo1

Van maandag 7 juli t/m vrijdag 11 juli jl. vond voor de thuisblijvers uit leerjaar 3 een alternatief programma plaats: projectdagen met als thema “Toerisme en recreatie”. Dit programma bestond uit de volgende programma-onderdelen:
-Het maken van een flyer/poster/(reis)verslag in …

Lees meer »
Lees alle nieuwsberichten »

Agenda