Home

WolfertPRO hoort bij de Wolfert van Borselen scholengroep. De Wolfert van Borselen scholengroep biedt modern en uitdagend kwaliteitsonderwijs aan actieveen nieuwsgierige leerlingen. We zien graag dat zij de wereld initiatiefrijk en met open vizier tegemoet treden. We helpen onze leerlingen opgroeien tot zelfstandige, kritische en sociaal ingestelde volwassenen. Met elkaar dragen we waarden als respect en verantwoordelijkheid hoog in het vaandel.

Mededelingen

We gaan weer beginnen !

Op 3 september gaat onze school weer open voor onze leerlingen.

Klas 1 en 2 verwelkomen we om 08.30 uur

Klas 3 en 4 komen om 09.15 uur naar school.

De eerste lesuren zijn mentoruren en tijdens deze uren kunnen de leerlingen kennis met elkaar maken en met de nieuwe mentor praten. Ook zal er dan veel verteld worden over wat er het komend schooljaar allemaal gaat gebeuren.

Om goed voorbereid naar school te komen is hier  alvast een lijstje van de schoolspullen die je nodig hebt.

Tot 3 september !!!

PRO NEWS nr. 4

De laatste PRO NEWS van dit schooljaar is verzonden. Helaas zijn er wat problemen waardoor de nieuwsbrief wellicht niet bij iedereen is aangekomen. Op onze site, onder het kopje “ouders”, kunt u de nieuwsbrief ook lezen!

Nieuws

Foto’s diploma-uitreiking 2013-2014 IMG_2175 kopie

Een groot gedeelte van de gemaakte foto’s van de diploma-uitreiking 2014 zijn nu hier te vinden. Veel plezier met het bekijken!…

Lees meer »
Project Toerisme en Recreatie photo1

Van maandag 7 juli t/m vrijdag 11 juli jl. vond voor de thuisblijvers uit leerjaar 3 een alternatief programma plaats: projectdagen met als thema “Toerisme en recreatie”. Dit programma bestond uit de volgende programma-onderdelen:
-Het maken van een flyer/poster/(reis)verslag in …

Lees meer »
Lees alle nieuwsberichten »

Agenda