Home

Wolfert PRO is een vmbo/mavo-school en is onderdeel van de Wolfert van Borselen scholengroep. De Wolfert van Borselen scholengroep biedt modern en uitdagend kwaliteitsonderwijs aan actieve en nieuwsgierige leerlingen. We zien graag dat zij de wereld initiatiefrijk en met open vizier tegemoet treden. We helpen onze leerlingen opgroeien tot zelfstandige, kritische en sociaal ingestelde volwassenen. Met elkaar dragen we waarden als respect en verantwoordelijkheid hoog in het vaandel.

wolfertbanner geslaagd2

Mededelingen

Leerjaar 2 – Uithof 3 juli 2015

Hierbij de benodigde informatie voor excursie Uithof 3 juli as. Je wordt om 9.45 uur bij de locatie Uithof verwacht. Hier word je opgevangen door je mentor of begeleider van deze dag. We verzamelen met zijn allen buiten!!! 
Vervoer
Als je geen vervoer hebt dat wil zeggen dat je niet gebracht wordt of niet met een medeleerling mee kan rijden , moet je met het openbaar vervoer komen! In de bijlage vind je de routebeschrijving en de tijden, kosten heen en terugreis € 10,=. Op het metrostation Rodenrijs zullen ook docenten staan die je kunnen begeleiden naar de Uithof!!
Wat moet je meenemen
Trek sportieve kleding aan met sportschoenen. Handschoenen verplicht! ( het is koud in de hal dus trek / neem ook een jas mee) .
Lunch
Voor de lunch wordt gezorgd, maar je moet wel rekening houden met het meenemen van extra eten en drinken, als je dat wilt want het wordt een lange en sportieve dag.
Einde
De dag is om 16.00 uur afgelopen. Dan kan je worden opgehaald of reis je weer mee terug naar station Rodenrijs met de docenten. Je mag, als dat van je ouders mag, ook zelfstandig reizen.

Schoolfeest!

Klik hier voor verdere info over het schoolfeest op woensdag 8 juli.

Verkiezingen MR oudergeleding
Binnenkort ontvangen ouders/verzorgers een mail van de Medezeggenschapsraad (MR) over de verkiezingen van de oudergeleding in de MR. In de periode 24 juni t/m 7 juli is het namelijk mogelijk een stem uit te brengen. Wilt u meer weten over de MR? Klik hier.

Uitslag Kangoeroewedstrijd 2015
Klik hier voor de uitslag.

Diploma-uitreiking
Klik hier voor de uitnodiging.

Nieuws over bezuinigingen Wolfert van Borselen scholengroep
Klik hier voor de memo van juni 2015  inzake de bezuinigingen van de Wolfert van Borselen scholengroep.

Aanmelden KBGO
Klik hier voor informatie over het aanmelden voor de klankbordgroep ouders.

Nieuws

Toerisme en Recreatie bodrum-toerisme1

Bij een van de opdrachten van het project “Toerisme en Recreatie” in leerjaar 3 moesten de leerlingen een meerkleurige flyer in het Engels ontwerpen waarmee ze toeristen uitnodigen Dordrecht/Den Haag en omgeving (Bergschenhoek) te bezoeken en te ontdekken.
Om de …

Lees meer »
Design Award 2015 11011068_926328800763645_8410226319056850937_n

Tijdens de mooie BV/ CKV-expositie die heel kleine Wolfje besloeg, hebben Esther en Marion trots de winnaars van de Design Award 2015 uitgereikt aan Julian, Lindsey, Levi, Romi, Megan, Robin, Borre. Het was een mooie expositie!

De winnaars komen weer …

Lees meer »
Lees alle nieuwsberichten »

Agenda