Wolfert PRO en Wolfert MAVO Lansingerland

Leren op Wolfert PRO en Wolfert MAVO Lansingerland is niet alleen maar kennis opdoen en toetsen maken: leren wordt ervaren, samenwerken, presenteren en verantwoordelijkheid krijgen en nemen. De uitdagende onderwerpen waaraan we werken hebben bovendien altijd een verbinding met de wereld waarin we leven. En of je nou een opstel schrijft, een moeilijke som oplost of proefjes doet bij biologie, samen met je klasgenoten kom je er altijd wel uit. Niets is mooier dan samen trots zijn op wat je bereikt hebt! Lees meer…

Mededelingen

Toetsrooster leerjaar 4

Klik onderstaand op de klas voor het desbetreffende toetsrooster.

4A
4B
4C + 4D
4E + 4F

Informatieavond leerjaar 2

Op donderdag 19 januari is er een informatieavond georganiseerd voor de ouders/verzorgers van de leerlingen uit leerjaar 2 BKGT omtrent het vernieuwde vmbo en het beroepsgerichte profiel Dienstverlening & Producten met daarbij horende profiel- en keuzedelen. Klik hier om de volledige presentatie terug te zien.

Open huis en voorlichtingsdagen

Informatieavond:
25 januari 2017 19.00-21.00 uur

Open huis:
3 februari 2017 19.00-21.00 uur

Open lesmiddag:
8 februari 2017 14.00-16.00 uur
(klik hier om aan te melden)

Nieuws

Nieuwbouw is een feit! Wolfert PRO, nieuwbouw, Lansingerland, Bergschenhoek

De samenwerkingsovereenkomst “nieuwbouw Wolfert PRO” is een feit! Vandaag hebben stichting BOOR en gemeente Lansingerland getekend.

Lees meer »
Gratis trainingen voor jongeren Lansingerland Wolfert PRO, training, leerling, vmbo, mavo, Lansingerland

Sommige jongeren zitten niet lekker in hun vel. Ze zijn bijvoorbeeld erg onzeker, maken vaak ruzie of worden juist gepest. Dit kan komen..

Lees meer »
Lees alle nieuwsberichten »

Agenda