Welkom bij het Wolfert Lyceum

Wolfert Lyceum staat voor uitdagend kwaliteitsonderwijs aan actieve, nieuwsgierige leerlingen. De school biedt daltononderwijs op gymnasium-, atheneum- en havoniveau in een krachtige, eigentijdse leeromgeving. Klik voor meer informatie over de specifieke onderwerpen op een van de knoppen op deze pagina. Lees meer …

Mededelingen

Fijne vakantie!

Wegens de meivakantie is de school gesloten vanaf maandag 25 april t/m vrijdag 6 mei 2016. We wensen iedereen een fijne vakantie toe!

Wolfert Lyceum Loop
Direct na de meivakantie, dus op maandag 9 mei is de Wolfert Lyceum Loop. Lees er hier alles over.

Vacatures
Het Wolfert Lyceum zoekt docenten voor het nieuwe schooljaar, klik hier voor alle informatie.

Je kunt je nog inschrijven voor de brugklas!

Er zijn nog plaatsen beschikbaar in het eerste leerjaar van onze HAVO/VWO en VWO groep. Interesse? Neem contact op met de teamleider van het eerste leerjaar, de heer Koene (dko@wolfert.nl). We heten je alvast van harte welkom!

Ghana
In de meivakantie gaan twaalf docenten van het Wolfert Lyceum op docentenreis naar Ghana. Je kunt er alles over lezen op deze Wolfert Lyceum Facebook pagina. Meer info staat ook hier.

Nieuws

Wolfest Festival 2016 PICT1014

Met stevige muziek die uit de boxen knalde, ging vrijdagochtend 15 april Festival ‘Wolfest’ vroeg van start. Betreden kon uitsluitend onder vertoon van..

Lees meer »
Gesammttkkunnstt MeshuggahhLaandtttt image 1

In het kader van cultuurtraject bracht klas 3 deze week een bezoek aan deze tentoonstelling in de Witte de With Center for Contemporary..

Lees meer »
Lees alle nieuwsberichten »

Agenda