Welkom bij het Wolfert Lyceum

Wolfert Lyceum staat voor uitdagend kwaliteitsonderwijs aan actieve, nieuwsgierige leerlingen. De school biedt daltononderwijs op gymnasium-, atheneum- en havoniveau in een krachtige, eigentijdse leeromgeving. Klik voor meer informatie over de specifieke onderwerpen op een van de knoppen op deze pagina. Lees meer …

Mededelingen

Ongeluk Pien

Gelukkig kregen we vanmorgen (24/9) te horen dat het naar omstandigheden goed gaat met Pien. Hier is natuurlijk iedereen erg opgelucht over en we hopen allemaal dat zij snel herstelt. Nu alle spanning gedaald is, kunnen we stellen dat iedereen binnen het Wolfert Lyceum een groot compliment verdient. De collega’s voor hun daadkrachtig handelen en de leerlingen voor hun goed reageren bij dit ongeluk. Dit had heel anders kunnen verlopen en het maakt mij weer trots op onze school.
Prettig weekend,
Peter Wind
Directeur Wolfert Lyceum

Klik hier voor de laatste nieuwsbrief.
Like us via Facebook.

Nieuws

Vierdeklassers naar het Binnenhof img-20160921-wa0010

Dinsdag 20 september reed een glazen koets met de koning en koningin naar de Ridderzaal in Den Haag. Langs de route stonden Haagse..

Lees meer »
Inspirerend bezoek! img_0785

Dinsdag 20 september was het moment daar, Anne-Gine Goemans, schrijfster van o.a. Glijvlucht en Honolulu King kwam op bezoek. Twee groepen uit 4VWO..

Lees meer »
Lees alle nieuwsberichten »

Agenda