Welkom bij het Wolfert Lyceum

Wolfert Lyceum staat voor uitdagend kwaliteitsonderwijs aan actieve, nieuwsgierige leerlingen. De school biedt daltononderwijs op gymnasium-, atheneum- en havoniveau in een krachtige, eigentijdse leeromgeving. Klik voor meer informatie over de specifieke onderwerpen op een van de knoppen op deze pagina. Lees meer …

Mededelingen

Start schooljaar

Op dinsdag 25 augustus 2015 start klas 1 om 9.30 uur en rest om 10 uur met het mentorprogramma en ophalen van de boeken. Neem een stevige tas mee en kaft de boeken om beschadiging te voorkomen.

Fijne vakantie!

De school is wegens de zomervakantie gesloten van woensdag 15 juli t/m dinsdag 18 augustus. We zijn telefonisch bereikbaar vanaf woensdag 19 augustus 07.30 uur. Data van activiteiten voor het nieuwe schooljaar 15/16 staan in de jaaragenda op de website. Nu eerst genieten van een welverdiende vakantie!

Nieuws

De IB-resultaten zijn binnen! 220px-IB_logo

Op dinsdag 7 juli hoorden we dat alle zeven deelnemers uit 6V (de klas van de heer Simkens) het International Baccalaureate (IB) certificaat hebben behaald met..

Lees meer »
Wolfert Lyceum Parlement, juli 2015 20150701_135056

We kunnen terugkijken op een zeer succesvolle Wolfert Parlement in het gemeentehuis van Lansingerland. De organisatie liep vlekkeloos, de inzet was voortreffelijk, de..

Lees meer »
Lees alle nieuwsberichten »

Agenda