Welkom bij het Wolfert Lyceum

Wolfert Lyceum staat voor uitdagend kwaliteitsonderwijs aan actieve, nieuwsgierige leerlingen. De school biedt daltononderwijs op gymnasium-, atheneum- en havoniveau in een krachtige, eigentijdse leeromgeving. Klik voor meer informatie over de specifieke onderwerpen op een van de knoppen op deze pagina. Lees meer …

Mededelingen

Open lesmiddag

Naar het voortgezet onderwijs is een hele stap. Op het Wolfert Lyceum geven we nieuwe leerlingen graag de mogelijkheid om naast de informatieavonden en het Open Huis ook een lesmiddag bij te wonen. De open lesmiddag is op woensdag 4 maart 2015 van 14.00 – 16.00 uurDe aanmelding voor de open lesmiddag ontvangen we graag per mail: dko@wolfert.nl. Je kunt dan meedoen en kijken of de school je aanspreekt!

Voorjaarsvakantie
Wegens de voorjaarsvakantie is de school gesloten van maandag 23 t/m vrijdag 26 februari 2015. We wensen iedereen een hele fijne vakantie toe!

Aanmelden leerjaar 1

Vanaf 2 februari kan het aanmeldingsformulier worden ingevuld, klik hier voor alle informatie. Het invullen van dit formulier betekent niet dat uw zoon en/of dochter bij ons geplaatst kan worden. Wel krijgt u, om onnodig wachten te voorkomen, een uitnodiging voor een bepaalde tijd op een van onze inschrijfdagen (14, 16 en 17 maart 2015). Binnen twee weken na deze inschrijfdagen, dus voor 1 april 2015, krijgt u te horen of uw zoon of dochter bij ons geplaatst is.

Nieuws

Klassenwinnaars Read2Me!, 5/3/2015 Read2Me_4

De twee beste lezers uit de drie brugklassen zijn bekend: Tigo en Zita (1HV1), Isha en Dakota (1HV3) en Esmee en Max (1V1)..

Lees meer »
Wolfert Lyceumloop, 10/3/2015 imagesCAR56KS7

Op dinsdag 10 maart is er weer de Wolfert Lyceumloop, deze wordt georganiseerd door onze enthousiaste sectie LO. De 5-km loop start bij..

Lees meer »
Lees alle nieuwsberichten »

Agenda