Welkom bij het Wolfert Lyceum

Wolfert Lyceum staat voor uitdagend kwaliteitsonderwijs aan actieve, nieuwsgierige leerlingen. De school biedt daltononderwijs op gymnasium-, atheneum- en havoniveau in een krachtige, eigentijdse leeromgeving. Klik voor meer informatie over de specifieke onderwerpen op een van de knoppen op deze pagina. Lees meer …

Mededelingen

Nieuwsbrief juli

De laatste nieuwsbrief van dit schooljaar is verzonden. Op onze site, onder het kopje ‘actueel’, kunt u de nieuwsbrief ook lezen!

Zomervakantie

Wegens de zomervakantie is de school gesloten van maandag 21 juli t/m vrijdag 29 augustus 2014. De administratie sluit op dinsdag 22 juli om 14 uur. We zijn weer telefonisch bereikbaar op woensdag 27 augustus. De eerste schooldag is op dinsdag 2 september. We wensen iedereen een hele fijne vakantie toe!

Nieuws

Projectdagen brugklas, 14 en 15/7/2014 IMG_1643

Tijdens de projectdagen hebben de leerlingen uit de brugklas deelgenomen aan verschillende workshops gegeven door de SKVR.  Beatcreating, restyling, breakdance, productdesign, vocal en..

Lees meer »
Mentordag, 17/7/2014 foto 1

Het schooljaar leuk afsluiten met je klasgenoten en de mentor, dat is waar het op deze mooie dag om draaide! Leerlingen uit 2V..

Lees meer »
Lees alle nieuwsberichten »

Agenda