Welkom bij het Wolfert Lyceum

Wolfert Lyceum staat voor uitdagend kwaliteitsonderwijs aan actieve, nieuwsgierige leerlingen. De school biedt daltononderwijs op gymnasium-, atheneum- en havoniveau in een krachtige, eigentijdse leeromgeving. Klik voor meer informatie over de specifieke onderwerpen op een van de knoppen op deze pagina. Lees meer …

Mededelingen

Nieuwsbrief juli

De laatste nieuwsbrief van dit schooljaar is verzonden. Op onze site, onder het kopje ‘actueel’, kunt u de nieuwsbrief ook lezen!

We gaan van start!

Op dinsdag 2 september is er een mentorprogramma voor alle leerlingen klas 1 om 09.30 uur en voor de overige leerlingen om 10 uur. Er ligt voor elke leerling een doos boeken in de klas bij de mentor. Het rooster staat al in concept in Magister. Let op: dit rooster is nog niet volledig!

Nieuws

Projectdagen brugklas, 14 en 15/7/2014 IMG_1643

Tijdens de projectdagen hebben de leerlingen uit de brugklas deelgenomen aan verschillende workshops gegeven door de SKVR.  Beatcreating, restyling, breakdance, productdesign, vocal en..

Lees meer »
Mentordag, 17/7/2014 foto 1

Het schooljaar leuk afsluiten met je klasgenoten en de mentor, dat is waar het op deze mooie dag om draaide! Leerlingen uit 2V..

Lees meer »
Lees alle nieuwsberichten »

Agenda